website maken website ontwerp Start
Werkzaamheden
Referenties
Sjabloon B
Contact

Schoonmaakbedrijf HSB

Met onze vaste groep glazenwassers en specialisten, eigen hoogwerkers, telescoopsystemen en hoogdrukunits zijn wij in staat het glas- en gevelonderhoud professioneel en vakkundig uit te voeren.

  

Glas bewassing

Het wassen van ramen (zowel binnen als buitenom) vervult een belangrijke rol binnen ons bedrijf.
Door gebruik te maken van gespecialiseerde middelen, ladders en zo nodig een hoogwerker krijgen wij bijna elk raam streeploos schoon.


Voor hardnekkige strepen op uw ramen gebruiken wij een speciaal middel dat in vrijwel alle gevallen een goed resultaat geeft.

Vraag gerust naar een vrijblijvende offerte.


Bij telescopische glasbewassing maken wij gebruik van osmose water (gedemineraliseerd water). Dit water wordt omhoog gepompt door een telescoop steel. Aan het einde van de telescoop steel zit een borstel. Door deze borstel heen en weer te bewegen over het oppervlak word het vuil los gemaakt, en doormiddel van het osmose water word het los gemaakte vuil weg gespoeld.
Het oppervlak droogt streep en vlekkeloos op. Doordat er van af de grond wordt gewerkt is het glazenwassen een stuk veiliger geworden. Door deze efficiƫnte manier van werken kunnen wij het werk een stuk voordeliger aanbieden.


Zo hebt u bijvoorbeeld geen hoogwerker kosten meer. En doordat u als gebouwbeheerder mede verantwoordelijk bent voor de veiligheid van de glazenwasser is het telescoop systeem een ideale en risicoloze manier van glazenwassen.